• Misal Oy
  • LED-Lighting + Solutions
  • Isokaari 18
  • 00200 Helsinki
  • Finland
  • Tel: +358 50 1999
  • info@misal.fi

Luminord -palkittu Misal Blocks

Blocks-valaisinmoduulien tuoteidea on tuoda aurinkosähköä kaupunkilaisten keskuuteen, valaisevan ja suojaa antavan katoksen muodossa. Blocks on suunniteltu yhteistyössä valaisinvalmistaja Misal Oy:n kanssa.
Luminordin tiedotteessa kerrotaan, että Blocks jäi tuomariston mieleen poikkeavalla lähestymistavallaan. Kyseessä on enemmänkin valaiseva tilaelementti kuin valaisin. Porrastamalla ja kokoamalla moduuleja ryhmiin on mahdollista rakentaa visuaalisesti inspiroivia ja näyttäviä kokonaisuuksia.

Kattorakenteen alapinnasta ledeillä tuotettu valo heijastuu tasaisena, häikäisyvapaana alasvalona katosalueelle sekä ympäristöön. Älykkäät liiketunnistimet säätävät ledien valotehoa säätilan ja käyttäjämäärän mukaan. Tuotteessa on huomioitu myös aurinkoenergian käyttö sekä mahdollisuus liittää moduuleihin mukaan USB-latauspisteet.
”Blocksin suunnittelussa on ollut hienoa WSP:n kaupunkitilatuntemuksen yhdistyminen Misalin asiantuntemukseen ledvalaistuksesta ja sähkötekniikasta. ” Örnberg kertoo.
Blocksissa valaisinmoduulien funktio määräytyy sijoituskohteen ja moduulien määrän sekä sommitelman mukaan. Esimerkiksi yhdellä moduulilla luodaan pieni taukopaikka - kun taas useilla moduuleilla voidaan rakentaa suurempi paviljonkikokonaisuus. Tuote on suunniteltu laajasti erilaisiin kaupunkitiloihin ja kansainvälisille markkinoille.

Misal Illumination valaisinvalmistajana vastaa tuotteen teknisestä laadusta ja toteutuksesta. Yrityksellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus LED-valaisimien valmistuksesta ja tuotekehityksestä. Misal Illuminationin LED-valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Link